Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1174, Did:0, useCase: 0

Video: Futbolists par ātru izģērbjas un saņem sarkano kartīti

Kārtējā Ukrainas futbola Premjerlīgas spēlē, kurā tikās Ļvovas ''Karpaty'' un Dņepropetrovskas ''Dnipro'' komandas, ''Dnipro'' futbolists Samuels Inkoms savdabīgā veidā nopelnīja sarkano kartiņu un tika noraidīts no laukuma. Spēles 62. minūtē notiekošajā spēlētāju maiņā ganietis devās nost no laukuma, laižot jaunus papildspēkus, taču savu spēļu kreklu novilka vēl atrodoties laukumā. Tādējādi spēlētājs nopelnīja savu otro dzelteno kartiņu spēlē (pirmā 43. minūtē), kas automātiski nozīmēja noraidījumu.
Футбол. UA-Футбол – новости футбола Украины.
Vērtējums: +3
Slēpts komentārs: 8ux8

     [+] [-]

, 2011-11-04 12:44, pirms 8 gadiem
Nu zaabaks
tiesnesis jau pareizi ari izdarija,jo vinnss atradaas laukumaa

  +3 [+] [-]

, 2011-11-04 13:06, pirms 8 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Izcils piemērs izcili stulbam, ar galvu nedomājošam tiesnesim. Burta kalps ne vienmēr nozīmē pareizumu
Izcili gudrais, paskaidro, ar ko atšķiras futbola laukums no ģērbtuves?

  -3 [+] [-]

, 2011-11-04 13:20, pirms 8 gadiem
Nu tad jau vēl kādu 3 spēļu diskvalifikāciju par sarkano kartīti

  +7 [+] [-]

, 2011-11-04 13:32, pirms 8 gadiem
1.x redzu šādu gadījumu ir redzēts, ka daudzi spēlētāji tā dara un dzelteno tiesnesi neiedod
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-11-04 14:07, pirms 8 gadiem
šādiem tiesnešiem bērniba noteikti bijusi smaga tāpēc tagad laukumā tēlo dievus. tiešām burta kalps.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-04 14:13, pirms 8 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Izcils piemērs izcili stulbam, ar galvu nedomājošam tiesnesim. Burta kalps ne vienmēr nozīmē pareizumu
Stulbs ar galvu nedomājošs spēlētājs.
Kamēr spelētājs nav pametis laukumu, tikmēr viņš vēl ir spēlē. Ja spēlē esošs spēlētājs novelk kreklu - automātiski dzeltenā kartiņa. Viss normāli.

     [+] [-]

, 2011-11-04 14:47, pirms 8 gadiem
siruan rakstīja: Nu tad jau vēl kādu 3 spēļu diskvalifikāciju par sarkano kartīti
Par 2 dzeltenajām parasti ir viena spēle, ja sarkanā uzreiz, tad cita lieta..

  +2 [+] [-]

, 2011-11-04 14:47, pirms 8 gadiem
Tātad maiņa nenotika?

  -3 [+] [-]

, 2011-11-04 14:54, pirms 8 gadiem
Revel rakstīja: Stulbs ar galvu nedomājošs spēlētājs.
Kamēr spelētājs nav pametis laukumu, tikmēr viņš vēl ir spēlē. Ja spēlē esošs spēlētājs novelk kreklu - automātiski dzeltenā kartiņa. Viss normāli.
Ja futbolistam saplīst krekls un viņš to pārvelk, tad arī jārāda dzeltenā kartīte, ja? Cik man zināms, aizliegums novilkt kreklu attiecas tikai uz vārtu guvuma atzīmēšanu, tātad tiesnesis ir rupji kļūdījies. Lai gan 100% noteikumus no galvas nezinu, vari mēģināt sameklēt attiecīgo pantu un pierādīt, ka es kļūdos.

FIFA.com - The Laws of the Game

  +2 [+] [-]

, 2011-11-04 14:57, pirms 8 gadiem
Cik zinu tad sarkano var eidot ari pec finalsvilpes-kamer futbolisti atrodas laukuma.Tatad sanak,ka ari pec finalsvilpes futbolisti nedrikst novilkt kreklu?Un vispar ar tiem krekliem trulums kaut kads-sito ieviesa ka zinu tadel,ka parak regulari saka vilkt nost kreklus un tas "iegajas"ari sieviesu futbolatadel pienema lemumu par dzeltenajam.Bet,nu ta pat sad tad veljoprojam futbolisti novelk kreklus.Tacu jaatcel sis noteikums.Nu,ja pec noteikumiem tiesnesis rikojas pareizi,bet pec lietas butibas ne,jo liedza iziet laukuma speletajam kurs grasijas iziet uz mainu-tadejadi uz "lidzenas vietas"atstajot komandu mazakuma.Nu diskutejama epizode viss atkarigs no kur skata punkta paskatas

  +1 [+] [-]

, 2011-11-04 15:03, pirms 8 gadiem
LKR-staars rakstīja: Tātad maiņa nenotika?
Tajā brīdī nē. To spēlētāju, kurš gribēja nākt laukumā, uzlaida 5 min vēlāk.

  -2 [+] [-]

, 2011-11-04 16:07, pirms 8 gadiem
Nu nez, ja jau tika atļauta maiņa, un pat parādīts kuri spēlētāji tiek mainīti, tai taču vajadzēja notikt. Bet tiesnesis to procesu pārtrauca. sviesc

     [+] [-]

, 2011-11-04 16:52, pirms 8 gadiem
nejega rakstīja: Cik zinu tad sarkano var eidot ari pec finalsvilpes-kamer futbolisti atrodas laukuma.Tatad sanak,ka ari pec finalsvilpes futbolisti nedrikst novilkt kreklu?Un vispar ar tiem krekliem trulums kaut kads-sito ieviesa ka zinu tadel,ka parak regulari saka vilkt nost kreklus un tas "iegajas"ari sieviesu futbolatadel pienema lemumu par dzeltenajam.Bet,nu ta pat sad tad veljoprojam futbolisti novelk kreklus.Tacu jaatcel sis noteikums.Nu,ja pec noteikumiem tiesnesis rikojas pareizi,bet pec lietas butibas ne,jo liedza iziet laukuma speletajam kurs grasijas iziet uz mainu-tadejadi uz "lidzenas vietas"atstajot komandu mazakuma.Nu diskutejama epizode viss atkarigs no kur skata punkta paskatas
tieši tā. Kas būtu ja tas būtu PČ fināls? dēļ krekla atstātu komandu mazākumā? būtu interesanti, kas būtu tad , ja visa komanda reizē noģērbtu kreklus visi dabū dzeltenās, un tad vēlreiz visi novelk kreklus un visi dabū sarkanās

     [+] [-]

, 2011-11-04 17:56, pirms 8 gadiem
nejega rakstīja: Cik zinu tad sarkano var eidot ari pec finalsvilpes-kamer futbolisti atrodas laukuma.Tatad sanak,ka ari pec finalsvilpes futbolisti nedrikst novilkt kreklu?Un vispar ar tiem krekliem trulums kaut kads-sito ieviesa ka zinu tadel,ka parak regulari saka vilkt nost kreklus un tas "iegajas"ari sieviesu futbolatadel pienema lemumu par dzeltenajam.Bet,nu ta pat sad tad veljoprojam futbolisti novelk kreklus.Tacu jaatcel sis noteikums.Nu,ja pec noteikumiem tiesnesis rikojas pareizi,bet pec lietas butibas ne,jo liedza iziet laukuma speletajam kurs grasijas iziet uz mainu-tadejadi uz "lidzenas vietas"atstajot komandu mazakuma.Nu diskutejama epizode viss atkarigs no kur skata punkta paskatas
varu garantēt, ka vismaz sieviešu futbolam popularitāte celtos.

     [+] [-]

, 2011-11-04 18:11, pirms 8 gadiem
Nu LČ arī tā bija, kad Jelgavnieks nolocīja zeķes līdz lejai pirms nomainīja un dabuja dzelteno!

     [+] [-]

, 2011-11-04 18:22, pirms 8 gadiem
runrens rakstīja: Nu LČ arī tā bija, kad Jelgavnieks nolocīja zeķes līdz lejai pirms nomainīja un dabuja dzelteno!
Moš tas bija definēts kā laika vilcināšana.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-04 23:06, pirms 8 gadiem
Pilnīgi normāls sods - ja nē, var sekot visatļautība un tiešām var arī kāds novilkt bikses, apavus u.t.t.
Protams, žēl spēlētāju, bet nu tagad zinās, ka tā nevajag darīt.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-05 09:42, pirms 8 gadiem
asdasdasd123 rakstīja: Nepazemo noteikumus, izdomājot pats no sevis.
Tā ir nesportiska rīcība novilkt kreklu un tā aizkavē spēli. Ja krekls ir ar asinīm vai arī vēlies nomainīt kreklu - Tu par to paziņo tiesnesim un noej no laukuma - pārvelc kreklu - un pēc tiesneša atļaujas atgriezies laukumā. Nav nekāda "ja tev saplīst krekls, tad tu uz vietas viņu pārvelc un tad taisi čupiņu ar krekliem".
Futbola laukums nav ģērbtuve, ja varētu novilkt kreklu, tad tikpat labi var arī apakšbikses novilkt.
Jādomā ar galvu līdzi.
Spēlētāji mainās ar krekliem PĒC spēles FINĀLSVILPES. Kad spēle beidzās - tad lūdzu mainieties, kamēr iet spēle izģērbties laukuma vidū nevar.
Visi, kas raksta kaut ko par tiesnesi negatīvu ir pretīgi un neizglītoti retardi, kuriem droši vien smadzenes ir par vājām, lai paši atcerētos nenovilkt kreklu spēles vidū, tāpēc arī viņi uztraucās.
Tas ir pārkāpums un pelnīti tika sodīts. Visus "tiesnesis idiots" komentētājus vajadzētu sabrīdināt.
Nerunā muļķības, es neko neizdomāju, esmu ielicis arī linku uz noteikumiem. Vai vari pamatot sevis teikto ar kādu konkrētu noteikumu punktu? Vienīgais, ko man izdevās atrast attiecībā uz kreklu novilkšanu, ir sadaļā Interpretations of Laws of the Game and Guidelines for Referees - Law 12 - Fouls and Misconduct, bet tas attiecas tikai uz vārtu guvumu atzīmēšanu - 118. lpp., Celebration of a Goal.

Vari paskaidrot, kādā veidā krekla novilkšana aizkavē spēli?

  -1 [+] [-]

, 2011-11-05 11:25, pirms 8 gadiem
asdasdasd123 rakstīja: Un tur nav nekas diskutējams. Tādi ir noteikumi. Ja spēlētājs uznāktu bez kājsargiem, viņam tiesnesis pateiktu, ka tāds viņš nedrīkst spēlēt. Ja viņš turpinātu spēlēt - tiesnesis viņu noraidītu no laukuma vai arī pārtrauktu spēli.
Ir normas, un tās ir jāievēro - tikpat labi es varētu iet spēlēt futbolu gumijniekos.
Arī pilnīgas muļķības. Ja spēlētājs atteiktos vilkt kājsargus, viņam pienāktos brīdinājums, bet ne noraidījums. Varbūt no sākuma izlasi noteikumus, pirms diskutē?

     [+] [-]

, 2011-11-05 11:28, pirms 8 gadiem
Šo gadījumu visticamāk, ka kārtējo reizi, varētu traktēt kā rasisma izpausmi ... :d
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-11-05 13:20, pirms 8 gadiem
Acīmredzot tiesnesim tas čalis nepatika, vai arī baigais burtu kalps
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-05 19:33, pirms 8 gadiem
asdasdasd123 rakstīja: TU NEKO NESAPROTI NO NOTEIKUMIEM.
Brīdinājums? Spēli nevar sākt, ja spēlētājam nav atbilstošs ekipējums. Ja spēlētājs atnāktu ar ķēdītē iekārtu nazi, tad arī būtu brīdinājums un ļautu viņam spēlēt? Nerunā muļķības.
Tu paliec arvien smieklīgāks. Ja es neko nesaprotu no noteikumiem, tad lūdzu, sameklē un nocitē to noteikumu punktu, kurā minēts, ka par krekla novilkšanu pienākas dzeltenā kartīte (neskaitot vārtu guvumu svinēšanu).